There are many questions available related to Dock and Harbors and you
can solve these MCQs easily by just clicking this section.
| 33. | Pick up the correct statement from the following: |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 34. | The wavelength is computed by Bertin's formula (where T is the period in seconds). |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 35. | Pick up the correct statement function following: |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 36. | Which one of the following statements is correct? |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 37. | The heaviest line is used to democrate |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 38. | Littoral drift |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 39. | Pick up the correct statement from the following: |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 40. | According to the recommendations of International Navigational Congress in 1912, the ratio of length to width at the entrance for passenger vessels is : |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
