There are many questions available related to Dock and Harbors and you
can solve these MCQs easily by just clicking this section.
| 1. | Pick up the correct statement from the following: |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 2. | The width of the entrances of the harbours is restricted to |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 3. | A roadstead : |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 4. | In a wet dock system, |
|||||||||
Answer: Option Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 5. |
|
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 6. | Pick up the correct statement from the following : |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 7. | Pick up the correct statement from the following: |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 8. | For location of soundings a range and one angle from the shore involves the following operations. Which one is correct ? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
