There are many questions available related to Dock and Harbors and you
can solve these MCQs easily by just clicking this section.
| 9. | Pick up the correct statement from the following: |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 10. | If h and h1 are the heights of a light house and the observer in a ship in metres above M S L then the horizontal distance from the ship to the light house in kilometres is
|
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 11. | Soundings are required for |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 12. | Which one of the following lines is used for tying a ship with a dock |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 13. | Surf zone is : |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 14. | The shape of docks and basins is generally kept |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 15. | The dock wall is designed as a gravity retaining wall and is tested for |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 16. | Pick up the correct statement from the following: |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
