In this portion, there are many questions available to solve
which are related to construction management and every question is important.
41. | If D is the duration, ES and EF are the earliest start and finish, LS and LF are latest start and latest finish time, then the following relation holds good |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
42. | Pick up the PERT event from the following: |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
43. | In the given figure, the network of a project represents |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
44. |
|
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
45. | Frederick W. Taylor introduced a system of working known as |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
46. | Mile Stone charts were invented in the year of |
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
47. | The technique for establishing and maintaining priorities among the various jobs of a project, is known |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
48. | Pick up the incorrect statement from the following: |
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |