In this portion, there are many questions available to solve
which are related to construction management and every question is important.
25. | The most popular type of organisation used for Civil Engineering Constructions, is |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
26. | Henry Gantt developed Bar charts for planning and scheduling of projects in |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
27. | The artificial activity which indicates that an activity following it, cannot be started unless the preceding activity is complete, is known as |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
28. | The time by which activity completion time can be delayed without affecting the start of succeeding activities, is known as |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
29. | If a is the optimistic time, b is the pessimistic time and m is most likely time of an activity, the expected time of the activity, is |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
30. | Critical Path Net Work helps an engineer |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
31. | Time and progress chart of a construction, is also known as |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
32. | Various activities of a project, are shown on bar charts by |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |