In this portion, there are many questions available to solve
which are related to construction management and every question is important.
33. | Pick up the incorrect statement from the following: |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
34. | Military organisation is known as |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
35. | A dummy activity |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
36. | Completion of an activity on CPM network diagram, is generally known |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
37. | A Milestone chart |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
38. | Pick up the correct statement from the following: |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
39. | The performance of a specific task in CPM, is known |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
40. | Final technical authority of a project lies with |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |