| 33. | The electromagnetic coils on the neck of the picture tube or tubes which pull the electron beam from side to side and up and down are called a...? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: Twisting the yoke will tilt the picture. A projection color television uses three picture tubes and yokes for red, green and blue light. |
| 34. | In the UK, what type of installation requires a fireman's switch? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: Neon lighting runs at a high voltage, typically above 1000 Volts. A fireman's switch protects a fireman from receiving a shock when a water jet is sprayed onto the installation. The switches are red, and mounted in a conspicuous position. (This is specified by IEE Regulations (Europe), SANS (South Africa), UK Electricity regulations and many Asian countries. I am unable to confirm other countries' requirements, so feel free to let me know.) |
| 35. | '.TMP' extension refers usually to what kind of file? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 36. | Who co-founded Hotmail in 1996 and then sold the company to Microsoft? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 37. | Sometimes computers and cache registers in a foodmart are connected to a UPS system. What does UPS mean? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: An uninterruptable power supply (UPS) is a backup power supply, such as a battery, that provides emergency power in the event that power is lost from the main supply. |
| 38. | Which is NOT an acceptable method of distributing small power outlets throughout an open plan office area? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: Extension cords can be a tripping hazard, and can be easily damaged, causing an unsafe situation. There are many ways of safely getting power to each work place, where wiring is protected and concealed. |
| 39. | After the first photons of light are produced, which process is responsible for amplification of the light? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: The word "laser" is actually an acronym for light amplification by stimulated emission of radiation. Atoms or molecules of the active medium that have been excited to a higher energy level are stimulated by a passing photon to relax to a lower energy level and emit a photon that is indistinguishable from the passing photon, thereby increasing the number of photons like the incident one. |
| 40. | What do we call a network whose elements may be separated by some distance? It usually involves two or more small networks and dedicated high-speed telephone lines. |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
