| 9. | Where is the headquarters of Intel located? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 10. | '.BAK' extension refers usually to what kind of file? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 11. | 'CD' computer abbreviation usually means ? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 12. | In which decade was the ARRL founded? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: On April 6, 1914, Hiram Percy Maxim proposed the formation of the American Radio Relay League. |
| 13. | What does AC and DC stand for in the electrical field? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: Electricity is voltage and current. Voltage is electrical pressure, and current is the flow of charged particles. The difference between alternating current (AC) and direct current (DC) is that the electrons in an AC circuit regularly reverse their direction. In a DC circuit electrons always flow in the same direction. |
| 14. | The average power (in watts) used by a 20 to 25 inch home color television is...? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: About the same as as the most popular light bulb size. |
| 15. | 'DTP' computer abbreviation usually means ? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 16. | Once the active medium is excited, the first photons of light are produced by which physical process? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: Spontaneous emission is what you see with most "glow in the dark" toys. You excite the toy by exposing it to bright light, then the toy glows in the dark by spontaneously emitting photons as the excited atoms relax back down to their normal state. |
