57. | Which of the following is the most appropriate cause of exports surplus? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
58. | On July 12, 1982, the ARDC was merged into |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
59. | Gross domestic capital formation is defined as |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
60. | One of the reasons for India's occupational structure remaining more or less the same over the years has been that |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
61. | On which one of the followings is the benefits received principle of taxation to achieve optimality bases? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
62. | The association of the rupee with pound sterling as the intervention currency was broken in |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
63. | India changed over to the decimal system of coinage in |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
64. | If all the banks in an economy are nationalized and converted into a monopoly bank, the total deposits |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |