| 33. | Notes on which denomination has the portrait of Mahatma Gandhi printed on them? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 34. | The current price index (base 1960) is nearly 330. This means that |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 35. | The Board of Industrial and Financial Reconstruction (BIFR) came into existence in |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 36. | Regional rural banks
|
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 37. | The co-operative credit societies have a |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 38. | If an economy is equilibrium at the point where plans to save and to invest are equal, then government expenditure must be |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 39. | Since the inception of the co-operative movement, rural credits has been |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 40. | Revenue of the state governments are raised from the following sources, except |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
