| 33. | FRS stands for |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 34. | Who was the first Indian Chief of Army Staff of the Indian Army ? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: Field Marshal Kodandera "Kipper" Madappa Cariappa OBE (Kodava Kannad) (28 January 1899 - 15 May 1993) was the first Indian Chief of Army Staff of the Indian Army and led the Indian forces on the Western Front during the Indo-Pakistan War of 1947. |
| 35. | DRDL stands for |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 36. | Goa Shipyard Limited (GSL) was established in |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 37. | Filaria is caused by |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 38. | Ecology deals with |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 39. | Euclid was |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 40. | Eugenics is the study of |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
