| 25. | Hamid Karzai was chosen president of Afghanistan in |
|||||||
Answer: Option C Explanation: Hamid Karzai As Acting President - From 22 December 2001 to 19 June 2002 As President - From 19 June 2002 to 7 December 2004. |
| 26. | Heavy Water Project (Talcher) and Fertilizer plant (Paradeep) are famous industries of |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 27. | During World War I Germany was defeated in the Battle of Verdun on the western front and Romania declared war on the eastern front in the year |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 28. | Golden Temple, Amritsar is India's |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 29. | For safety, the fuse wire used in the mains for household supply of electricity must be made of metal having |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 30. | Coral reefs in India can be found in |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 31. | GATT (General Agreement on Tariffs and Trade) is |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 32. | Escape velocity of a rocket fired from the earth towards the moon is a velocity to get rid of the |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
