| 17. | For galvanizing iron which of the following metals is used? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 18. | Fathometer is used to measure |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 19. | G-15 is an economic grouping of |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 20. | Dr. Zakir Hussain was |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 21. | For seeing objects at the surface of water from a submarine under water, the instrument used is |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 22. | First International Peace Congress was held in London in |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 23. | Headquarters of UNO are situated at |
|||||||
Answer: Option A Explanation: The headquarters of the United Nations is a distinctive complex in New York City (USA). The United Nations has three additional, subsidiary, regional headquarters or headquarter districts. These are located in Geneva (Switzerland), Vienna (Austria), and Nairobi (Kenya). |
| 24. | Durand Cup is associated with the game of |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
