| 1. | Calculate the output voltage if V1 = 33 mV and V2 = 2 mV.
|
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. |
| 2. | How many op-amps are required to implement this equation?
|
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question |
| 3. | Determine the output voltage.
|
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question |
| 4. |
|
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. |
| 5. | Determine the output voltage when V1 = –V2 = –1 V.
|
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question |
| 6. | Calculate the output voltage if V1 = 0 V and V2 = 0.2 V.
|
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question |
| 7. |
|
|||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. |
| 8. |
|
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question |
