This is an engineering field and if you think your aptitude level
is good in this field then you can solve the MCQs available in this section.
| 41. | The specific retention is least in case of |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 42. | Pick up the incorrect statement from the following regarding fire hydrants |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 43. | Pick up the correct statement from the following : |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 44. | The transitional middle portion of a logistic curve follows |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 45. | Acidity in water is caused due to |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 46. | Biochemical Oxygen Demand (B.O.D.) of safe drinking water must be |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 47. | In slow sland filters, the turbidity of raw water can be removed only up to |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 48. | As per IS : 1172-1963, water required per head per day for average domestic purposes, is |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
