This is an engineering field and if you think your aptitude level
is good in this field then you can solve the MCQs available in this section.
| 33. | Water supply system includes |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 34. |
|
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 35. | In pressure supply mains, water hammer pressure is reduced by providing |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 36. | If pH value of water is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 37. | Distribution mains of any water supply, is normally designed for its average daily requirement |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 38. | Economic height of a dam is the height corresponding to which |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 39. | Most commonly used pump for lifting water in water supply mains, is |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 40. | B.O.D. of treated water should be |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
