This is an engineering field and if you think your aptitude level
is good in this field then you can solve the MCQs available in this section.
| 25. | Corrosion of well pipes may not be reduced by |
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 26. | In distribution pipes, drain valves are provided at |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 27. | A high velocity of wash water is required for |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 28. | The maximum permissible nitrites in public water supplies, is |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 29. | According to Kuichling's formula, fire demand in litres per minute for a population of P thousands, is
|
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 30. | Pick up the correct statement from the following : |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 31. | Most satisfactory formula for an estimate of fire demand Q for a city of population P in thousands for Indian conditions, is
|
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 32. | Corrosion of a pipe |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
