This is the branch of engineering in which we study about
economy. There are problems available to solve in this section. You can give test and solve these
MCQs.
| 33. | The construction estimate of a project is used by : |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 34. | Pick up the correct statement from the following : |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 35. | The ratio of current assests to current liabilities is known as |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 36. | The alternatives which are standalone solutions for given situations in engineering involve : |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 37. | Which one of the following statements is correct? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 38. | Current assests less inventories divided by current liabilities is known as |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 39. | The sunk costs include : |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 40. | The estimate based on a detailed quantity survey and furnishes the most accurate and reliable estimate possible is known as |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
