This is the branch of engineering in which we study about
economy. There are problems available to solve in this section. You can give test and solve these
MCQs.
| 17. | Pick up the correct statement from the following: |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 18. | If P is principal amount, i is the rate of interest and n is the number of periods in years, then the interest factor is : |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 19. | In a cash flow series : |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 20. | If interest is paid more than once in a year, i is the rate of interest per year, n is the number of periods in years and m is a number of periods per years, compound amount factor (CAF) is : |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 21. | The financial analysis helps to judge: |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 22. | Pick up the correct statement from the following : |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 23. | Pick up the ratio which gives us sufficient information by which to judge the financial condition and performance of the firm, from the following: |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 24. | Present worth Annuity (PWA) is generally known as |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
