This is the branch of engineering in which we study about
economy. There are problems available to solve in this section. You can give test and solve these
MCQs.
| 25. | Pick up the correct statement from the following : |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 26. | A construction estimate is used |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 27. | Probabilistic estimating of a construction project includes: |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 28. | Pick up the correct statement from the following : |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 29. | Ratio analysis of a construction firm is used for analysis by : |
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 30. | The more critical (or severe) test of the firm's liquidity can be judged by : |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 31. | If a is the base amount expenditure, b is the increase in the operation cost each year over a period of n years, the total cost of maintenance is : |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 32. | Both architect and engineer make use of the cost estimate of the project: |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
