| 49. | The number of waves in n x 10th Bohr's orbit are |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 50. | The oil used in the froth floatation process is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 51. | The most malleable metal is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 52. | The number of water molecules present in a drop of water (volume 0.0018 ml) at room temperature is |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 53. | The luster of a metal is due to |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 54. | The monomer of polythene is |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 55. | The main use of salt in the diet is to |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 56. | What are the number of moles of CO2 which contains 16 g of oxygen? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: One mole of CO2 has mass of 44 g and 32 g of O2. So 16 g of O2 have 22 g of CO2 or 0.5 moles of it. |
