33. | The main chemical constituent of the oil of cardamom which is responsible for flavour of this oil is |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
34. | Zone refining is used for the purification of |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
35. | The gas used for artificial ripening of green fruit is |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
36. | The following are the half lives of four active isotopes. Which one of the following is the most dangerous to handle? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
37. | The method that cannot be used for removing permanent hardness of water is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
38. | The most electropositive elements among the following is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
39. | The hydronium ion is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
40. | The first metal used by man was |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |