| 1. | The names of the scientists, Newlands, Mendeleev, and Meyer are associated with the development of |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 2. | The molecular formula of phosphorous is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 3. | The inert gases are ____ in water |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 4. | The method of concentrating the ore which makes use of the difference in density between ore and impurities is called |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 5. | The metal that is usually extracted from sea water is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 6. |
|
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 7. | The maximum number of covalent formed by nitrogen is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 8. | The mass number of an atom is equal to |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
