| 25. | ICMP (Internet Control Message Protocol) is |
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 26. | A remote batch-processing operation in which data is solely input to a central computer would require a: |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 27. | Which of the following TCP/IP protocol allows an application program on one machine to send a datagram to an application program on another machine? |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 28. | A distributed network configuration in which all data/information pass through a central computer is |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 29. | The synchronous modems are more costly than the asynchronous modems becauseThe synchronous modems are more costly than the asynchronous modems because |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 30. | Which of the following device is used to connect two systems, especially if the systems use different protocols? |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 31. | Which of the following TCP/IP protocol is used for transferring electronic mail messages from one machine to another? |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 32. | When you ping the loopback address, a packet is sent where? |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
