| 17. | Which of the following statements is correct for the use of packet switching? |
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 18. | In CRC there is no error if the remainder at the receiver is _____. |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 19. | What can greatly reduce TCP/IP configuration problems? |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 20. | Carrier is |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 21. | A noiseless 3 KHz Channel transmits bits with binary level signals. What is the maximum data rate? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 22. | The slowest transmission speeds are those of |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 23. | What part of 192.168.10.51 is the Network ID, assuming a default subnet mask? |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 24. | If you get both local and remote echoes, every character you type will appear on the screen |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
