| 9. | With an IP address of 100, you currently have 80 subnets. What subnet mask should you use to maximize the number of available hosts? |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 10. | How many bits internet address is assigned to each host on a TCP/IP internet which is used in all communications with the host? |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 11. | Internet-like networks within an enterprise. |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 12. | To connect a computer with a device in the same room, you might be likely to use |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 13. | Usually, it takes 10-bits to represent one character. How many characters can be transmitted at a speed of 1200 BPS? |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 14. | Eight stations are competing for the use of a shared channel using the 'Adaptive tree Walk Protocol'. If the stations 7 and 8 are suddenly become ready at once, how many bit slots are needed to resolve the contention? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 15. | What is the port number for NNTP? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 16. | A front-end processor is |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
