| 1. | What device separates a single network into two segments but lets the two segments appear as one to higher protocols? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 2. | The _____ houses the switches in token ring. |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 3. | The packets switching concept was first proposed |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 4. | Telecommunication networks frequently interconnect an organization with its customers and suppliers. Select the best fit for answer: |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 5. | The geostationary satellite used for communication systems |
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 6. | Which of the following does not allow multiple users or devices to share one communications line? |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 7. | Which of the following is required to communicate between two computers? |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 8. | Which of the following types of channels moves data relatively slowly? |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
