The questions related to tunneling is available in the form of MCQs and in this
section you will find all the important questions.
33. | The most commonly adopted pattern of cut holes is : |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
34. | To attain the required shape of the tunnel section, we use : |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
35. | Pick up the correct statement from the following during tunnel excavation, |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
36. | The method of draining in the tunnels, is generally known as |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
37. | For tunnels exceeding 300 m in length, the grade should be provided below |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
38. | Pick up the correct statement regarding drilling a tunnel from the following: |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
39. | For B.G. single track railway, the height of the tunnel above top of rails should be |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
40. | A tunnel is found more advantageous as compared to the alternate routes because it: |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |