The questions related to tunneling is available in the form of MCQs and in this
section you will find all the important questions.
9. | For B.G. single track, the section of the tunnel must have a width |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
10. | The cut of a tunnel face is shown in given figure. This is called |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
11. | Pick up the explosive used for tunnelling in soft rocks from the following : |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
12. | Railway tunnels, are generally |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
13. | In the wooded bulk-head, used for mucking in steep grade tunnels, |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
14. | The tunnels, the artificial underground passages are constructed for : |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
15. | For full face method, the excavation to be done is generally divided into |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
16. | For initial surveys of tunnels, the following activities are involved: 1. Marking portal point with concrete pillars on the ground |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |