| 17. | Refer to the following curves. Calculate ID at VGS = 1 V.
|
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question.
|
| 18. |
|
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question.
|
| 19. | Referring to the following transfer curve, determine the level of VGS when the drain current is 20 mA.
|
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. |
| 20. | What is the purpose of adding two Zener diodes to the MOSFET in this figure?
|
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question.
|
| 21. |
|
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. |
| 22. |
|
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question.
|
| 23. | Referring to this transfer curve. Calculate (using Shockley's equation) VGS at ID = 4mA.
|
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question.
|
| 24. |
|
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question.
|
