| 1. | What do the following declaration signify? char *scr; |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 2. | What do the following declaration signify? char **argv; |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 3. | What do the following declaration signify? void (*cmp)(); |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 4. | What do the following declaration signify? int *f(); |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 5. | Declare the following statement? "A pointer to a function which receives nothing and returns nothing".
|
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 6. | What do the following declaration signify? void *cmp(); |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 7. | Declare the following statement? "A pointer to a function which receives an int pointer and returns float pointer". |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 8. | What do the following declaration signify? int (*pf)(); |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
