In each of the following questions, arrange the given words in a meaningful sequence and thus find the correct answer from alternatives.
| 9. |
|
|||||||||||||||||
Answer: Option D Explanation: The correct order is :
|
| 10. | Arrange the words given below in a meaningful sequence.
|
|||||||||||||||||
Answer: Option C Explanation: The correct order is :
|
| 11. |
|
|||||||||||||||||
Answer: Option B Explanation: The correct order is :
|
| 12. | Arrange the words given below in a meaningful sequence.
|
|||||||||||||||||||
Answer: Option C Explanation: The correct order is :
|
| 13. | Arrange the words given below in a meaningful sequence.
|
|||||||||||||||||
Answer: Option C Explanation: The correct order is :
|
| 14. |
|
|||||||||||||||||
Answer: Option C Explanation: The correct order is :
|
| 15. | Arrange the words given below in a meaningful sequence.
|
|||||||||||||||||
Answer: Option D Explanation: The correct order is :
|
| 16. | Arrange the words given below in a meaningful sequence.
|
|||||||||||||||||
Answer: Option C Explanation: The correct order is :
|
