In each of the following questions, arrange the given words in a meaningful sequence and thus find the correct answer from alternatives.
| 1. | Arrange the words given below in a meaningful sequence.
|
|||||||||||||||||
Answer: Option B Explanation: The correct order is :
|
| 2. | Arrange the words given below in a meaningful sequence.
|
|||||||||||||||||||||||||||
Answer: Option B Explanation: The correct order is :
|
| 3. | Arrange the words given below in a meaningful sequence.
|
|||||||||||||||||
Answer: Option D Explanation: The correct order is :
|
| 4. | Arrange the words given below in a meaningful sequence.
|
|||||||||||||||||
Answer: Option C Explanation: The correct order is :
|
| 5. | Arrange the words given below in a meaningful sequence.
|
|||||||||||||||||
Answer: Option B Explanation: The correct order is :
|
| 6. | Arrange the words given below in a meaningful sequence.
|
|||||||||||||||||
Answer: Option D Explanation: The correct order is :
|
| 7. | Arrange the words given below in a meaningful sequence.
|
|||||||||||||||||
Answer: Option C Explanation: The correct order is :
|
| 8. | Arrange the words given below in a meaningful sequence.
|
|||||||||||||||||
Answer: Option D Explanation: The correct order is :
|
