| 25. | The percentage of India's total population employed in agriculture is nearly |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 26. | The originating in the Himalayan mountain complex consists of how many distinct drainage systems of the Indian Subcontinent? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 27. | The watershed between India and Myanmar is formed by |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 28. | Which of the following crops needs maximum water per hectare? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 29. | Which of the following measures are effective for soil conservation in India?
|
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 30. | Which of the following groups of rivers have their source of origin in Tibet? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 31. | The oldest mountains in India are |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 32. | The oldest oil refinery in India is at |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
