| 9. |
|
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. |
| 10. | The number 4,500,000 can be expressed as |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question |
| 11. | Seven thousand volts can be expressed as |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question |
| 12. | Which of the following is not an electrical quantity? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. |
| 13. |
|
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. |
| 14. | When these numbers are added, (87 × 105) + (2.5 × 106), the result is |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. |
| 15. | When converting 0.16 mA to microamperes, the result is |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. |
| 16. | The number 3.2 × 10–5 A expressed using a metric prefix is |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question |
