| 9. | What is the maximum distance with maximum data rate for 802.11g? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: The IEEE 802.11g standard provides a maximum data rate of up to 54Mbps, but you need to be close to the access point, somewhere around 90 to 100 feet. |
| 10. | What is the maximum distance with maximum data rate for 802.11b? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: The IEEE 802.11b standard provides a maximum data rate of up to only 11Mbps, and you can be around 150 feet, maybe farther, depending on conditions. |
| 11. | In Cisco's Unified Wireless Solution, what is the split-MAC architecture? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: The split-MAC architecture allows the splitting of 802.11 protocol packets between the Cisco LWAPP-based AP, which handles real-time portions of the protocol, and the WLAN controller, which handles those items that are not time sensitive. |
| 12. | How many non-overlapping channels are available with 802.11a? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: The IEEE 802.11a standard provides up to 12 non-overlapping channels. |
| 13. | How many non-overlapping channels are available with 802.11b? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: The IEEE 802.11b standard provides 3 non-overlapping channels. |
| 14. | What is the maximum data rate for the 802.11a standard? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: The IEEE 802.11a standard provides a maximum data rate of up to 54Mbps. |
| 15. | What is the maximum data rate for the 802.11g standard? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: The IEEE 802.11g standard provides a maximum data rate of up to 54Mbps. |
| 16. | You have a Cisco mesh network. What protocol allows multiple APs to connect with many redundant connections between nodes? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: Each AP in a mesh network runs the Adaptive Wireless Path Protocol (AWPP). This protocol allows RAPs to communicate with each other to determine the best path back to the wired network via the RAP. |
