17. | Indicate which of the following is not true about 4GL? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
18. | Assembly code data base is associated with |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
19. | A compiler for a high-level language that runs on one machine and produces code for a different machine is called |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
20. | Terminal Table |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
21. | In analyzing the compilation of PL/I program, the term "Lexical analysis" is associated with |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
22. | In analyzing the compilation of PL/I program, the term "Syntax analysis" is associated with |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
23. | Job Control Language (JCL) statements are Used to |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
24. | Which of the following systems software does the job of merging the records from two flies into one? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |