| 9. | If a Student class has an indexed property which is used to store or retrieve values to/from an array of 5 integers, then which of the following are the correct ways to use this indexed property? 1 Student[3] = 34; 2 Student s = new Student(); 3 Student s = new Student(); 4 Console.WriteLine(Student[3]); 5 Student.this s = new Student.this(); |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 10. | A property can be declared inside a namespace or a procedure. |
|||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 11. | Which of the following is the correct way to implement a write only property Length in a Sample class?
|
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 12. | If Sample class has a Length property with get and set accessors then which of the following statements will work correctly? 1 Sample.Length = 20; 2 Sample m = new Sample(); 3 Console.WriteLine(Sample.Length); 4 Sample m = new Sample(); 5 Sample m = new Sample(); |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 13. | Which of the following statements are correct? 1 The signature of an indexer consists of the number and types of its formal parameters. 2 Indexers are similar to properties except that their accessors take parameters. 3 Accessors of interface indexers use modifiers. 4 The type of an indexer and the type of its parameters must be at least as accessible as the indexer itself. 5 An interface accessor contains a body. |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 14. | If a class Student has an indexer, then which of the following is the correct way to declare this indexer to make the C#.NET code snippet given below work successfully? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 15. | A Student class has a property called rollNo and stu is a reference to a Student object and we want the statement stu.RollNo = 28 to fail. Which of the following options will ensure this functionality?
|
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 16. | Which of the following statements is correct about properties used in C#.NET?
|
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
