| 9. | Code that targets the Common Language Runtime is known as |
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 10. | Which of the following assemblies can be stored in Global Assembly Cache?
|
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 11. | Which of the following constitutes the .NET Framework? 1 ASP.NET Applications 2 CLR 3 Framework Class Library 4 WinForm Applications 5 Windows Services |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 12. | Which of the following statements correctly define .NET Framework? |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 13. | Which of the following .NET components can be used to remove unused references from the managed heap? |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 14. | Which of the following jobs are NOT performed by Garbage Collector? 1 Freeing memory on the stack. 2 Avoiding memory leaks. 3 Freeing memory occupied by unreferenced objects. 4 Closing unclosed database collections. 5 Closing unclosed files. |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 15. | Which of the following components of the .NET framework provide an extensible set of classes that can be used by any .NET compliant programming language? |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 16. | Which of the following are NOT true about .NET Framework? 1 It provides a consistent object-oriented programming environment whether object code is stored and executed locally, executed locally but Internet-distributed, or executed remotely. 2 It provides a code-execution environment that minimizes software deployment and versioning conflicts. 3 It provides a code-execution environment that promotes safe execution of code, including code created by an unknown or semi-trusted third party. 4 It provides different programming models for Windows-based applications and Web-based applications. 5 It provides an event driven programming model for building Windows Device Drivers. |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
