We also provide question related to physics and in this section you can give test by
solving MCQs on SI unit problems.
9. | The S.I. unit of Modulus of elasticity is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
10. | m2/s is used in S.I. system for |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
11. | The bar used for defining the standard metre at the International office of weights and measures at Sevres near Paris, is composed of |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
12. | The fundamental units in S.I. System are : |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
13. | The unit kg/m3 is used for |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
14. | Candela (Cd) is used to express |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
15. | Hertz (Hz) is used to express |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
16. | One Newton force produces an acceleration of |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |