| 1. |
|
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. |
| 2. | With this Zener diode in its "on state," what is the level of IZ for the maximum load resistance?
|
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. |
| 3. | Determine the voltage across the resistor.
|
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. |
| 4. | Refer to the figure given below. If the voltmeter across the transformer reads 0 V, the probable trouble, if any, would be
|
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. |
| 5. | Determine the current through each diode if E1 = E2 = 0 V.
|
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question |
| 6. | What is the logic function of this circuit?
|
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. |
| 7. | Which diode arrangement will supply a positive output voltage?
|
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question |
| 8. |
|
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question |
