| 1. | Which of the following is the correct way to implement the interface given below? interface IPerson |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 2. | Which of the following statements is correct about the C#.NET code snippet given below? interface IPerson |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 3. | Which of the following statements is correct about the C#.NET code snippet given below? interface IMyInterface |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 4. | Which of the following can implement an interface? 1 Data 2 Class 3 Enum 4 Structure 5 Namespace |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 5. | Which of the following statements are correct about an interface used in C#.NET? 1 An interface can contain properties, methods and events. 2 The keyword must implement forces implementation of an interface. 3 Interfaces can be overloaded. 4 Interfaces can be implemented by a class or a struct. 5 Enhanced implementations of an interface can be developed without breaking existing code.
|
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 6. | Which of the following statements is correct? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 7. | Which of the following is the correct implementation of the interface given below? interface IMyInterface |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
| 8. | Which of the following statements are correct about an interface in C#.NET? 1 A class can implement multiple interfaces. 2 Structures cannot inherit a class but can implement an interface. 3 In C#.NET, : is used to signify that a class member implements a specific interface. 4 An interface can implement multiple classes. 5 The static attribute can be used with a method that implements an interface declaration.
|
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
