1. | Which of the following provides a reuse mechanism? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
2. | What is correct about the static data member of a class? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
3. | Which of the following access specifier is used as a default in a class definition? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
4. | Which of the following is used to make an abstract class? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
5. | Which of the following statements is correct in C++? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
6. | Which one of the following options is correct? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
7. | Which of the following is an invalid visibility label while inheriting a class? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
8. | Which one of the following is correct about the statements given below?
|
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|