1. | Which of the following statements are correct for a static member function?
|
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
2. | Which of the following statements is correct about the program given below? class Bix |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
3. | Which of the following is the only technical difference between structures and classes in C++? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
4. | Which of the following means "The use of an object of one class in definition of another class"? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
5. | Which of the following can be overloaded? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
6. | What does a class hierarchy depict? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
7. | Which of the following statements is correct? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
8. | Which of the following statements is correct when a class is inherited privately? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|