1. | Which of the following statement is correct? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
2. | Which of the following function / types of function cannot have default parameters? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
3. | Which of the following statement is correct? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
4. | Which of the following statement is incorrect? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
5. | Which of the following statement is correct? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
6. | Which of the following statement is correct? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
7. | Where the default value of parameter have to be specified? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|
8. | Which of the following statement is incorrect?? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
|