C Programming Test (Random Questions) - Computer Science & Engineering
Marks : | ||
Total number of questions | : | |
Number of answered questions | : | |
Number of unanswered questions | : |
Instruction:
1. | How will you free the allocated memory ? |
|||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
2. | XSLT processors evaluate each statement in the context of the match that has been made. That is, XSLT processors are: |
|||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
3. | What should the configuration register value be after you successfully complete the password recovery procedure and return the router to normal operation? |
|||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option C Explanation: All Cisco routers have a default configuration register setting of 0x2102, which tells the router to load the IOS from flash memory and the configuration from NVRAM. Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
4. | Which command is used to concatenate all files beginning with the string 'emp' and followed by a non-numeric characters? |
||||||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
5. | You are configuring a Windows 2000 Server computer as a Routing and Remote Access server for a Branch office. You discover that an incorrect driver was installed during the installation of the modem. You attempt to remove the modem by using Phone and Modem Options in Control Panel. After each attempt to remove the modem by using this method, the computer stops responding. You restart the computer again. You must install the correct driver for the modem as quickly as possible. What should you do? |
||||||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
6. | A certain power transformer has a turns ratio of 5. What voltage can you expect at the secondary winding when you apply 120 V to the primary winding? |
||||||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
7. | Which of the following are layers in the TCP/IP model?
|
|||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option B Explanation: This seems like a hard question at first because it doesn't make sense. The listed answers are from the OSI model and the question asked about the TCP/IP protocol stack (DoD model). However, let's just look for what is wrong. First, the Session layer is not in the TCP/IP model; neither are the Data Link and Physical layers. This leaves us with the Transport layer (Host-to-Host in the DoD model), Internet layer (Network layer in the OSI), and Application layer (Application/Process in the DoD). Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
8. | Which of the following statements are correct about constructors in C#.NET? 1 Constructors cannot be overloaded. 2 Constructors always have the name same as the name of the class. 3 Constructors are never called explicitly. 4 Constructors never return any value. 5 Constructors allocate space for the object in memory. |
||||||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
9. | Which of the following is not one of the three ways to classify an action assertion? |
|||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
10. | Which of the following are value types? Integer Array Single String Long |
|||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
11. | Which of the following is correct about class and structure? |
|||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
12. | Your computer has a mirrored volume and you wish to now install the Recovery Console for future troubleshooting. How do you do this? |
||||||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
13. | Which of the following is the correct way to obtain the number of elements present in the array given below? int[] intMyArr = {25, 30, 45, 15, 60}; 1 intMyArr.GetMax; 2 intMyArr.Highest(0); 3 intMyArr.GetUpperBound(0); 4 intMyArr.Length; 5 intMyArr.GetMaxElements(0); |
||||||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option B Explanation: using System; Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
14. | Which of the following commands is used to update access and modification times of a file? |
||||||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
15. | For the code snippet given below, which of the following statements are valid? public class MyContainer<T> where T: class, IComparable 1 Class MyContainer requires that it's type argument must implement IComparable interface. 2 Compiler will report an error for this block of code. 3 There are multiple constraints on type argument to MyContainer class. 4 Class MyContainer requires that its type argument must be a reference type and it must implement IComparable interface.
|
||||||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
16. | public class Outer Which of the following code fragments inserted, will allow to compile? |
|||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option A Explanation: Option A compiles without problem. Option B gives error - non-static variable cannot be referenced from a static context. Option C package ot does not exist. Option D gives error - non-static variable cannot be referenced from a static context. Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
17. | Which of the following statements are correct about Attributes in C#.NET? 1 On compiling a C#.NET program the attibutes applied are recorded in the metadata of the assembly. 2 On compilation all the attribute's tags are deleted from the program. 3 It is not possible to create custom attributes.. 4 The attributes applied can be read from an assembly using Reflection class. 5 An attribute can have parameters. |
||||||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
18. | Locks placed by the DBMS are called ________ . |
|||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
19. | What will be the output of the program? class Test |
|||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option C Explanation: In the first two iterations x is incremented once and y is not because of the short circuit && operator. In the third and forth iterations x and y are each incremented, and in the fifth iteration x is doubly incremented and y is incremented. Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
20. | Which of the following statements is correct about constructors in C#.NET? |
||||||||||||||
Your Answer: Option Correct Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.
Learn more problems on : C Programming Test (Random Questions) Discuss about this problem : Discuss in Forum |
C Programming Test (Random Questions) - Computer Science & Engineering